Náušnice podle svého vkusu

Výlohy jsou plné zboží které se nám může nebo nemusí zamlouvat. Chceme se líbit přesto nám peněženka nedovolí utrácet každý měsíc několik tisíc za nový zlatý šperk. Toužíme být originální a nepřehlédnutelné. Pokud milujete náušnice pak dříve či později začnete koketovat s myšlenkou si je sami vyrobit. Není to nic nemožného a i bez kurzu to bez větších potíží zvládnete i vy.
perleťová rtěnka
Základem je dobrá výbava. Není třeba zmiňovat co je víc než jasné ale bez materiálu pro výrobu to nepůjde. Speciální háčky, ketlovací jehly, afro háčky, kleštičky, korálky a jiný materiál ze kterého chceme tvořit což může být například: ovčí rouno, látka, dřevo, kov, drátky, stužky.
Samotná výroba náušnic je otázkou několika minut až několika hodin či dní. Záleží na typu a složitosti. Pokud při výrobě využijeme už zakoupené korálky které jen navlékneme pak máme takový výrobek hotový do několika málo minut. Když zvolíme složitější postup výroby třeba plstěné kuličky nebo stužky pak nad tím strávíme podstatně více času. Na druhou stranu je třeba myslet na to že jde o to se zabavit, uvolnit a nepřistupovat k věci jako práci ale vnímat to jako koníček. Pokud nás to nebaví nevybrali jsme si dobře.
perrličkové náušnice
Když se nám výroba náušnic v domácích podmínkách zalíbí a zatoužíme se zdokonalit pak je tu možnost absolvovat speciální kurzy na výrobu náušnic a naučit se jiným a novým technikám a práci s jinými materiály čímž může být například Fimo hmota, co je materiál se kterým se pracuje podobně jako s modelínou s tím rozdílem že se později zapeče v troubě, čímž získá pevnost.
velké brýle
Originální a krásné šperky které si můžeme vyrobit pro každou příležitost a oblečení jsou nám odměnou. O to větší radost je když okolí kladně hodnotí naši práci což nejednomu zvedne sebevědomí. Krásné šperky jsou na dosah každé ženy a někdy k tomu stačí jen trochu zručnosti.